Policija pokrenula istragu

Drugi skandal s obnaženim fotografijama Vanesse Hudgens

showbuzz DNEVNIK.hr

Disneyeva zvijezda je jako ljuta jer je ponovno uvučena u sada već drugi skandal golišavih fotografija.

Fotografije koje su objavljene na internetu navodno pokazuju Vanessu Hudgens potpuno golu u provokativnim pozama. Iako su fotografije objavljene u utorak pretpostavlja se kako se radi o istom setu fotografija koji je uzburkao javnost 2007. godine.

Od odvjetnika mlade zvijezde saznaje se da je u cijeli slučaj uključena policija kako bi se otkrilo tko stoji iza objavljivanja slika na internetu.

‘Vanessa je jako uzrujana i ljuta jer su se ove fotografije, slikane prije par godina, opet pojavile’, za američki TMZ otkrio je Cristopher Wong.

‘Uznemirujuće je da onaj tko posjeduje ove privatne fotografije namjerno i promišljeno ih pušta u javnost tijekom dužeg perioda’, zabrinut je Wong.

Ovaj skandal javio se baš kada bi Vanessin novi film ‘Sucker Punch’ trebao stići u kina. Neki smatraju da su slike objavljene baš sada kako bi naštetile uspjehu njenog filma.

>> Procurile nove gole fotografije Vanesse Hudgens

Prošle godine kada je mlada glumica govorila o skandalu vezanom za slike priznala je kako je za nju to bilo teško razdoblje i kako se uznemiri svaki puta kada pomisli na to.

‘Mislim kako me to ojačalo kao osobu, ali i dalje boli. Te slike trebale su biti privatne, iako je golotinja za većinu glumica normalna stvar. I ja ću sigurno za potrebe filma biti u toj situaciji, ali ne znam kako ću to moći nakon svega ovoga’, priznala je Hudgens.

Tijekom prvog skandala glumicu je tješio Zac Efron, partner u filmu ‘High School Musical’, a izgleda kako je i sada utjehu našla u glumačkom partneru, ovaj put u pitanju je Josh Hutcherson.

Hoće li policija otkriti tko stoji iza drugog skandala s golim fotografijama, ili možda iza svega stoji sama Hudgens koja se vodi po onoj ‘svaka reklama je dobra reklama’, tek treba vidjeti.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS