Kobni noćni izlazak

Danielle Lloyd brutalno pretukle dvije napadačice

showbuzz DNEVNIK.hr

Danielle Lloyd trebat će kiruršku intervenciju nakon što je preživjela fizički napad u jednom londonskom noćnom klubu, izjavio je njezin glasnogovornik danas.

Lloyd je bila u noćnom klubu Crystal u londonskom West Endu u ponedjeljak navečer. Na izlasku se prolomila galama, po izjavama očevidaca, nakon čega je djevojka s društvom iz kluba izašla oblivena krvlju psujući na glas.

'Lloyd će trebati nekoliko šavova na leđima, dok ozljeda noge zahtijeva hitni kirurški zahvat, zbog čega je i zadržana u bolnici.', izjavio je danas njezin glasnogovornik.

U klubu je bila u društvu sa šestoro prijatelja, a među njima je bio I njezin dečko Jamie O’Hara. Po izjavama ove bivše natjecateljice britanskog Big Brothera (koja je u kuću zajedno ušla s pokojnom Jade Goody), dvije ženske osobe su je bacile na stol pun čaša i boca.

Jamie O’Hara je pozvao hitnu pomoć, dok je osiguranje kluba zadržalo dvije napadačice do dolaska policije i njihovog privođenja. Danielle je sva u krvi  sjedila na pločniku i čekala dolazak ambulantnih kola. Policija je izjavila kako su dvije ženske osobe oko cijelog incidenta uhapšene, ali su puštene na slobodu uz jamčevinu.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS