'Sve je započelo s Oliverom Dragojevićem'

Celebrity krema na izložbi fotografija Marijane Marinović

showbuzz DNEVNIK.hr

Alka na novi, fotografije na stari način! Sjećate li se polaroida koji su fotografiju izbacivali odmah. Da mogu biti atraktivni i danas, pokazala je večeras otvorena izložba novinarke Marijane Marinović - Gradovi - bjegovi.

Tri godine lutanja po dragim i važnim gradovima, Marijani Marinović donijeli su još jednu izložbu polaroida. Ovaj oblik fotografije na koji su mnogi zaboravili - i danas je vrlo privlačan. Gradovi - bijegovi okupili su i neke aktere s njezine prve izložbe - Osmijesi bez riječi, na kojoj je ovjekovječila većinu hrvatskih zvijezda.

Gradovi - bijegovi okupili su i neke aktere s njezine prve izložbe - Osmijesi bez riječi, na kojoj je ovjekovječila većinu hrvatskih zvijezda. 'Zapravo je sve počelo s Oliverom Dragojevićem u Parizu i njegovim velikim koncertom u Olympiji kad sam ja izvadila polaroid on je rekao, 'Što ti je to, toster!?'. Užasno mu se svidjelo i tako je to krenulo.', rekla je Marijana Marinović.

Izložba je otkrila i ljubav prema fotografiji nekih od gostiju, među kojima su se našli glumac Mislav Čavajda, Iva Jerković, Sanja Duggan, Leona Paraminski, Helena Šopar i Kristina Smoje, između ostalih. Više u prilogu Iz večernjih Vijesti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS