Zasjenila sve uzvanike

Ceca se prije odlaska u kućni pritvor zabavljala u društvu diplomata!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nekoliko dana prije služenja kazne kućnog pritvora, srbijanska folk pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca zabavlja se u društvu diplomata. Udovica ratnog zločinca Arkana zasjenila je brojne uzvanike na zabavi u ruskoj ambasadi u Beogradu.

Laganim korakom i sa širokim osmijehom, u bež Chanel kostimu, Svetlana Ražnatović ušetala je na zabavu Ruske ambasade u Beogradu. Povodom dana Rusije na zabavi se okupila srbijanska elita.

Iako je ostala tek 15 minuta, Ceca je zasjenila stotinu gostiju, među kojima su bili predsjednik Srbije Boris Tadić, visoki političari, patrijarh srpski Irinej, kao i lideri opozicije Vojislav Koštunica, Tomislav Nikolić, i Čedomir Jovanović. Pojavljivanje Arkanove udovice nitko od političara nije želio komentirati.

Ovo je možda posljednje pojavljivanje u javnosti - jer već za koji dan Ceca će biti u kućnom pritvoru. Na nozi će nositi elektronsku narukvicu za praćenje, a kretanje će joj osam mjeseci biti ograničeno samo na njezinu vilu.

Kazna je to na koju je osuđena zajedno sa sestrom Lidijom, nakon što je priznala malverzacije u transferima nogometaša kluba 'Obilić'. Također je kažnjena za nezakonito držanje 11 pištolja. Osim pritvora, Ceca će morati platiti i milijun i pol eura novčane kazne.

Prije odlaska u kućni pritvor, folk pjevačica izdala je novi album, napravila oproštajnu zabavu, i obišla salone za uljepšavanje. Iako tijekom kazne neće smjeti napuštati dom, držati koncerte ili putovati u inozemstvo, pod budnim oko nadzornika smjet će odlaziti na roditeljske sastanke ili primjerice liječniku. I za nju ne manje važno - ima pravo u svojoj vili organizirati zabave - pa joj sigurno neće biti dosadno.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS