Alex Stebbins zbog Gage ostala bez dečka:

'Borba s Gagom je kao borba s Isusom, jednostavno gubiš!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Da popularnost može biti jača od emocija, otkrila je glumica Alex Stebbins koja je baš u borbi s poznatom zvijezdom izgubila ljubav.

Ako se uzme u obzir da iza tog raskida stoji Lady Gaga onda možda i može biti jasno kakva popularnost je potrebna da pobijedi emocije. U ringu s takvom megapopularnom zvijezdom jednostavno ništa ne može pobijediti njenu moć koju je stekla slavom i svjetskom popularnošću, a glumica je sve to platila u ljubavnom životu jer joj je Gaga preotela dečka Luca Carla.

Čini se da je bilo dovoljno da si deklariran kao bivši od megapopularne pjevačice i opasnost da ga ona uzme natrag uvijek vreba. Tako je Gaga u trenutku saznanja da se njen bivši grije s drugom u krevetu, pustila svoje kandže i doslovno okrećala nebo i zemlju ne bi li ga vratila natrag iako ga nijednom nije kontaktirala u godinu dana dok je mislila da je slobodan kao ptičica: 'Ona na kraju uspije u svakom naumu jer je previše popularna da ne bi dobila ono što želi.', izjavila je Alex Stebbins za New York Post.

Gaga očito pati da u svakoj situaciji može demonstrirati da ono što je jednom bilo njeno, uvijek može biti njeno, a izgledno je da svojom popularnošću nameće i svoju moć. Alex je zapravo i priznala kako se protiv njene popularnosti ne može boriti: 'Borba s njom je kao borba s Isusom, jednostavno gubiš', navodi glumica. To dokazuje i činjenica da je bio dovoljan samo jedan susret Gage i Luca kako bi joj se on vratio i u jednom trenu izbrisao njihovu jednogodišnju vezu: 'Gaga ga je doslovno preklinjala za drugu šansu i on je popustio, a ja sam dobila pljusku u lice', priznaje Stebbins. Ipak, u cijeloj priči otkriva se da se iza popularnosti Gage kriju nezavidne osobine: posesivna ljubomora, razmaženost neke su od njih.

Svjedočenje Alex zapravo jako dobro prezentira moć Gage i dolazi kao potvrda da se borba protiv njene popularnosti zaista može pretvoriti u borbu s vjetrenjačama. Ovdje je žrtva bila atraktivna glumica. Ali jedno je biti atraktivan, a drugo je zvati se Lady Gaga.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!