Adam Scott bijesan

Anu Ivanović optužuju za loš utjecaj na dečka

showbuzz DNEVNIK.hr

Australski mediji optužuju srpsku tenisačicu za loš utjecaj na njihovog najboljeg golfera koji niže sve lošije sportske rezultate.

Australski golfer Adam Scott dosad se u tamošnjim medijima pojavljivao samo zbog uspješnih sportskih rezultata, međutim, otkako je u ljubavnoj vezi s prelijepom srpskom tenisačicom Anom Ivanović mediji ga prate u stopu i Ani besramno pripisuju njegove nedavne loše sportske poteze.

Scott je prije dvije godine zauzeo treće mjesto na listi najboljih golfera na svijetu, a danas se nalazi tek na 62. poziciji. Nakon bjesomučnog optuživanja kako je svemu kriva Ivanovićka, golfer je nagađanjima i napisima napokon odlučio stati na kraj i dati izjavu medijima:

'Ne smijem li imati djevojku?'

'Zaista ne znam kako reagirati na sva nagađanja. Veza s Anom nije utjecala na moje profesionalne neuspjehe. Ne smijem li imati djevojku? Ove godine sam pokušao dostići sve obećane rezultate, ali Ana s mojim neuspjehom nema nikakve veze', rekao je Scott za australske medije nakon što se prvi put nakon ožujka pojavio u Melbourneu i to u društvu voljene djevojke.

Tamošnji mediji spočitnuli su mu i iznenadnu kupnju kuće na Floridi (nakon godinu dana provedenih u Londonu i Švicarskoj, op.a), po mnogima kako bi bio bliže srpskoj tenisačici.

>> Foto: Tenisačica Ana Ivanović u drugom svjetlu. Pogledajte!

'Veza s Anom Ivanović se ne razlikuje od niti jedne druge veze u kojoj sam dosad bio. Nikada prije sa mnom djevojke nisu putovale, tako da se s Anom viđam koliko stignem', nastavlja Scott dok Ana cijelu priču niti srpskim niti australskim medijima nije željela komentirati. Prije nego su stigli u australsku surf oazu Melbourne, par je boravio u Singapuru, gdje je Scott bio na turniru a Ana ga strastveno bodrila. Par je počeo hodati sredinom ove godine, nakon što je Ana okončala vezu s tenisačem Fernandom Verdascom u siječnju ove godine.

Zarada Adama Scotta:

2005. godina -> 2.592.255 dolara
2006. godina -> 4.978.858 dolara
2007. godina -> 3.413.185 dolara
2008. godina -> 1.979.160 dolara
2009. godina -> 783.138 dolara

Ukupno 19.152.699 dolara

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS