Sretni roditelji

Adriana Lima: Marko je veliki ponosni tatica

showbuzz DNEVNIK.hr

'Stvarno sam blagoslovljena i sretna što imam supruga i obitelj koji me vole i podržavaju'

Brazilski supermodel Adriana Lima je prošle nedjelje prvi put stala pred kamere nakon što je u studenom na svijet donijela kći Valentinu u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. Lima je tom prilikom otkrila kako se ona i srpski košarkaš snalaze u ulozi roditelja, te naglasila da otkako se Valentina uselila u njihov dom, Jarić ne skida osmijeh s lica.

Iako se na modnu pistu vratila revijom na pariškom Fashion Weeku, Lima je prošle nedjelje uradila svoj prvi fotosession nakon jednogodišnje pauze, i to pred objektivom Russella Jamesa za humanitarnu kampanju 'Nomad Two Worlds' koja pomaže istraživanja u liječenju pedijatrijskih oboljenja. Lima je priznala da je bila veoma uzbuđena, ali i pomalo nervozna što će ponovo stati pred kamere, te da je svoju vitku figuru povratila zahvaljujući treneru Michaelu Olaideu iz New Yorka.

>> Navodna ljubavnica Marka Jarića odlazi u Nikaragvu boriti se za 200 tisuća eura

'Nikada nisam uživala u vježbanju dok me Michael nije naučio boksati. Mislim da vas boks osnaži i disciplinira', rekla je Lima, što je je u nekoliko navrata rekla i prelijepa voditeljica Nove TV Nikolina Pišek koja se također bavi ovim sportom kako bi održala formu.

Marko uživa u očinstvu

'Stvarno sam blagoslovljena i sretna što imam supruga i obitelj koji me vole i podržavaju, uključujući moju majku, tako da kada dođe vrijeme za usklađivanje obaveza snaći ćemo se. Zahvalni smo jedni drugima na uzajamnoj podršci', istaknula je plavooka Brazilka koja se zatim osvrnula i na svog muža Marka Jarića u ulozi oca: '

Marko uživa u očinstvu. On je jedan veliki ponosni tatica. Dosad nisam vidjela veći i sretniji osmijeh na njegovom licu od onoga kada je sa svojom djevojčicom', otkrila je manekenka i dodala kako se nada da će svojoj kći biti uzor u životu. 'Meni je moja majka oduvijek bila uzor i veoma važan dio života. Veoma sam zahvalna što sam imala tako divnu majku i nadam se da ću slijediti njezine korake i biti pravilan uzor mojoj kćerki', zaključila je Adriana, a prenosi srpski Blic.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS