Jasna poruka bivšem?

'Jako sam te voljela, a tebi se živo j***!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Unatoč poprilično javnom razvodu u rujnu 2010.godine, pjevačica je tek sada odlučila svojem bivšem suprugu poslati jasnu poruku.

Cheryl Cole tvrdi kako je ostala u dobrim odnosim s bivšim suprugom Ashley Coleom, no izgleda da je 28-godišnja pjevačica odlučila još nešto 'poručiti' svom bivšem suprugu – i to putem pjesme.

>> Opet ju je prevario: I to dvaput u četiri dana!

Riječi pjesme 'Screw You', prenose britanski mediji, upućeni su 31-godišnjem nogometašu kluba Chelsea.
'Ne mogu vjerovati da sva sr*** koja sam napravila za tebe, napravila sam iz lude ljubavi. Nikad nije bilo dovoljno, nikad nisam dobila dovoljno tvoje ljubavi. Voljela sam te puno, ali tebi se živo j***, j*** za sve. Još se sjećam našeg prvog spoja, nisam nikad mislila da ću vikati mrzim te!', stihovi su novog hita Cheryl Cole.

'Jednom kad pređemo neke prepreke, nadam se da možemo opet biti prijatelji. Dio mene će uvijek voljeti Ashleyja', izjavila je svojedobno Cheryl u intervjuu kod Piers Morgana.

Podsjetimo, par je punio medijske stupce zbog Coleove nevjere, jer ju je suprug varao u više navrata. Iako mu je nekoliko puta oprostila izvanbračne afere Cheryl je naposljetku ipak zatražila – razvod.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS