Pjevačica opet progovorila

Pogledajte čime je Karleuša isprovocirala srpsku javnost!

showbuzz DNEVNIK.hr

Na 9. obljetnicu smrti srpskog premijera Zorana Đinđića, koji je ubijen 2003., putem Twittera oglasila se i srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Naime, ona je napisala tekst o tome kako je upoznala Đinđića, kako je bila mlada i nezrela dok je pričala s njim, a kako je on bio pun razumijevanja prema njoj. Tekst je naslovila 'Izvinite koliko ima sati', a osim što je uzburkala javnost s detaljima upoznavanja samog Đinđića, nije ostala ni dužna s komentarima – o situaciji u Srbiji koja je nastala nakon njegovog atentata.

>> Moje 'nemoguće' traje 17 godina'

'Zorana Đinđića upoznala sam malo prije nego što je postao gradonačelnik Beograda. Vraćala sam se iz Munchena, mrtva umorna i nesretna. Sve što sam zaradila, potrošila sam na gomilu cipela i kartu za poslovnu klasu do Beograda. U torbi nisam imala ni novčića – dijete kreten. Taman kad se začulo 'Boarding complete', u avion je ušao Zoran Đinđić. U savršenom odijelu, savršeno zgodan i savršenog osmijeha...

Sve ga je interesiralo, gdje sam bila, koji mi album po redu izlazi. Izvadila sam CD - ove iz torbe. Gledao je sliku na coveru, i rekao da sam prelijepo ispala na slici, te uz blagi osmijeh pitao je li dobio CD?', napisala je Jelena. Ostatak njezinog pisma o premijeru Srbije možete pročitati OVDJE.

>> Srpska pjevačica piše knjigu koja će uzdrmati cijeli Balkan

Nakon što je podijelila javnost sa svojim pismom, na Twitteru je napisala: 'U Srbiji je skandal kad netko govori istinu. To se smatra 'skandaloznim'. Znaš kako me zaboli što netko misli', bila je jasna Karleuša.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS