OMG!

Ne biste vjerovali kakvu sve glazbu djeca slušaju na rođendanima!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko mislite da klinci na organiziranim proslavama rođendana slušaju samo dječju glazbu, grdno se varate!

Ukoliko imate dijete već i vrtićke dobi možda ste primijetili kako pjevuši neku glazbu koju kod kuće i ne slušate (ukoliko je to slučaj). Pa ako iz vaših kućnih linija ne izlaze zvukovi Severine, Jelene Rozge te ostalih izvođača, pitate se gdje je dijete naučilo pjesme poput Brada Pitta i Bižuterije. A ono vam odgovara... pa na rođendanu.

I zaista. Na rođendanima koji se masovno slave po dječjim igraonicama pušta se raznovrsna glazba. Ne radi se tu samo o Trešnjevačkim mališanima, Klincima s Ribnjaka i ostalim dječjim izvođačima, već i o pravim estradnim facama.

No, sve je to u redu dok vas vaš 6-godišnji klinac ne zamoli da mu pustite npr. spot za pjesmu Brad Pitt koju stalno sluša na rođendanskim proslavama. E, onda ste u gadnoj nedoumici. Jer, Severina u spotu baš i nije za preporučiti mlađima od 18!

Što mislite, koju bi glazbu djeca trebala slušati na rođendanskim proslavama?

Osim navedenih hitova, u igraonicama je posebno tražen i 'Ai se eu te pego' kojeg izvodi Michel Telo. U iščekivanju novih saznanja iz dječjeg svijeta ostavljamo vas uz ritmove ovog velikog svjetskog hita.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS