Sjećate se nje?

Nakon 4 godine pauze Donna se vraća na domaću scenu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Zadnji put vidjeli smo je na hrvatskom radijskom festivalu 2007. kada je otpjevala pjesmu 'Kabriolet'.

Pjevačica Zorica Andrijašević Donna, nakon četverogodišnje pauze zbog roditeljstva, snimila je tek jednu pjesmu i spot, a sada se definitivno odlučila vratiti se na scenu. Zoricu Andrijašević Donnu, susreli smo na požeškom festivalu na kojem je nastupila u duetu s bivšim političarem Antom Prkačinom.

Pjevačica nam je povjerila kako se do sad skrivala u Makarskoj, uživala sa sad već četverogodišnjim sinčićem Vitom Vjekoslavom i pisala pjesme. Zgodna Makaranka nam je pojasnila i zašto nikada javno nije izgovorila ime Vitinog oca. 'Nije nikakva tajna, ja to nisam nikad krila. Samo smatram da moj privatan život je moj privatan život. Ja sam se razišla s ocem mog djeteta, tako da ga nemam potrebe spominjat. Ja živim svoj život nije javna osoba, u podacima mog djeteta sve uredno piše', kaže pjevačica.

>> Nakon 11 godina Cher se vraća glazbi!

Trenutačno, kaže, nije u vezi. Niti je, priznaje, priželjkuje. Uloga mjake joj je najvažnija. 'Moram reć da stvarno nije lako pogotovo u državi u kojoj živimo i u kojoj sudstvo uopće ne funkcionira kako treba. Ali ja sam borac, majka sam, a majke su najjače', kaže Zorica koja se na scenu vraća bolja i jača nego prije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS