Poslušajte ih sve

Hitovi koji su opjevali najpoželjniji dio ženskog tijela - stražnjicu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je bez sumnje, najopjevaniji dio ženskog tijela. O oblinama su pjevali mnogi, a mi smo za vas skupili one najbolje!

Stražnjica, velika ili mala, danas je najpoželjniji modni dodatak. Predstavnice ovog trenda danas su Coco, Kim Kardashian koje redovito objavljuju svoje slike na Twitteru.

>> Kaže da je prevelika, no njezin je zaštitni znak!

No prije njih tu su bile Jennifer Lopez, koja se zahvaljujući stražnjici i proslavila nakon što ju je osigurala na milijunski iznos, dok je Beyonce zahvaljujući svom hitu 'Bootylicious' dospjela i u službene rječnike engleskog jezika.

Još jedan dokaz kako su obline uvijek bile 'in' zasigurno je veliki hit koji je ovjekovječen i Grammyjem. 'Baby Got Back' Sir MIx A Lota, izveo je ovaj hit 1993. te oduševio svijet vrckavom pjesmom. Međutim, tada je MTV emitirao spot koji je vrvio polugolim stražnjicama - samo u kasnim večernjim satima. No pjesma je, bez obzira na to, postala hit koji se i danas pjeva.

Stražnjicu su veličali i Black Eyed Peasi koji su pjesmom 'My Humps' osvojili mnoge. A sudeći prema spotu, ima li boljeg načina za pjevanje o stražnjici od seksi pokreta neponovljive Fergie?

Korak dalje otišao je i Sisqo, koji je opjevao ne samo stražnjicu, već i pripadajuće joj tangice. Pjesma 'Thong Song' je objavljena 2000., a jednako je popularna i danas.

A kako stražnjicu održati u što boljoj formi, zasigurno zna Mystikal koji je u suradnji s Pharrellom objavio singl 'Shake Ya Ass', koji je ubrzo postao hit.

Na ovoj ljestvici našle su se i ženske snage hip hop scene. Ciara je s pjesmom 'Goodies' debitirala na glazbenoj sceni, zahvaljujući kojoj je ostala i zapamćena do danas.

A da su stražnjice popularne i kod nas, najbolje znaju TBF-ovci čije se 'Guzice i sise' vrte iz dana u dan. no prije njih tu su bila i  Bolesna braća, koji su već 2003. zahtjevali da se 'Trese guza.

I tko kaže da dan ne može biti dobar?! Ovi hitovi će vas sigurno nasmijati i natjerati da i vi 'zavrtite' svojom pozadinom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS