Šokantna posljednja fotografija

Američki list objavio sliku koja je šokirala obitelj i fanove Whitney Houston

showbuzz DNEVNIK.hr

Objavljena fotografija Whitney Houston šokirala je javnost. Otvoren lijes uznemirio je njezinu obitelj i obožavatelje diljem svijeta.

Smatra se da fotografija objavljena u National Enquireru prikazuje nedavno preminulu pjevačicu Whitney Houston. Otvoreni lijes uznemirio je njenu obitelj i obožavatelje koji su preko Twittera odmah optužili list za objavu kontroverzne slike. 'Nema privatnosti za Whitney, čak ni nakon smrti', rekao je Peter Anthony Holder na svojem Twitter profilu.

>> Whitney Houston pokopana uz oca

Američki list objavio je fotografiju s privatnog pogreba, no nije otkrio tko je uslikao njenu posljednju fotografiju. Sumnja se na sestru Bobbyja Browna, bišeg supruga Whitney Houston koja je prije nekoliko godina medijima prodala fotografiju prljave Whitneyine kupaonice punu droge i alata za drogiranje.Osim toga Tina, koja je i sama nekoliko puta bila osuđena zbog posjedovanja cracka i kokaina, a ima i duži ovisički staž, National Enquireru dala je nedavno detaljni intervju o danima kad se drogirala sa suprugom svog brata. U njemu je ispričala najprljavije detalje iz poročne prošlosti slavne pjevačice.

'Razgovarao sam s obitelji o toj temi i zamolili su me da ne komentiram ništa o slici', rekla je vlasnica pogrebnog poduzeća Carolyn Whigham, prenosi Daily Mail. 

Whitney Houston je pokopana protekli vikend uz svog u rodnom gradu Newarku. Preminula je 11.veljače u 48.godini, a prema sudskom izvještaju smrtonosna je bila kombinacija alkohola i lijekova.

>> Ekskluzivno: U rodnom gradu Whitney Houston

Ovo nije prvi put da National Enquirer necenzurirano objavljuje leševe na naslovnici. Objavili su tijelo Michaela Jacksona, a davne 1977. godine objavili su i fotografiju lijesa Elvisa Presleya.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS