Priprema, pozor… ZVONI!!!!

Zašto je škola fora: Sve ono što ste zaboravili, a u školi vam se sviđalo!

showbuzz DNEVNIK.hr

Počela je nova školska godina, a da se ne bi obeshrabrili na samom početku, donosimo zašto je škola baš super!

Kako bi vam škola postala jedno od omiljenih mjesta za druženje i učenje podsjetite se zašto je škola fora.

Osim što je besplatna, treba samo dolaziti od ponedjeljka do petka, sjediti 6-7 sati u klupama i po mogućnosti zapamtiti ono što profesori govore. Ostalo je lako jer možete upijati znanje bez napora, ne morate kupovati enciklopedije i znanstvene časopise, samo slušate što vam profesori govore.

S prijateljima se ne morate dogovarati jer znate da vas čekaju u školi! Zato je najbolje svoje druženje sa školskim prijateljima iskoristiti dok možete.

Svi imaju barem jednu školsku dogodovštinu koju prepričavate svaki put iznova! Škola je mjesto gdje nastaju legende. Mjesto gdje trideset učenika svaki školski dan zajedno grije školske klupe, točno se zna kako tko u razredu diše, a svi jedva čekaju da netko od učenika kaže nešto smiješno ili da počne veliki odmor pa da se nastavi sa zezanjem.

Upravo se u školi stvaraju prijateljstva koja će nas pratiti kroz cijeli život. Iako školarcima sada to zvuči pomalo blesavo, stvar je u tome da se s drugima najbolje povezujemo kada još ne znamo kako funkcionira vanjski svijet, a škola je ono što nas u tom razdoblju oblikuje.

I najbolje od svega, duuuugi praznici. Kad krenete na faks ili počnete raditi možete se pozdraviti s dugim toplim ljetom. Nema više dva i pol mjeseca ljenčarenja, zato uživajte sada dok možete jer škola je totalno fora!

Ne znamo cijeniti ovako nešto dok ne odemo iz školskih klupa!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS