Progovorila o ljubavnom životu

'Dugo smo bili svjesni kako je prekid bio neizbježan!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna TV voditeljica trenutno se sprema provesti dva mjeseca u Beogradu zbog poslovnih obaveza, a progovorila je i o tome kako ju sreća služi u privatnom i poslovnom životu.

Nikolina Pišek u zadnjih nekoliko mjeseci našla se na životnoj prekretnici, više ne stanuje u Zagrebu, a prekinula je i svoju dvogodišnju vezu sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem.

>> Zanosna voditeljica opet je sama

Popularna voditeljica otkrila je svoje trenutne životne planove u intervjuu za časopis Story. Iduća dva mjeseca seli u Beograd jer je potpisala ugovor za Prvu srpsku televiziju kako bi radila na projektu 'Dating in dark'. U zadnjih nekoliko tjedana, prije odlaska u Beograd naišla je na niz komplikacija, koje ona tumači kao dobar znak.

Na pitanje o svojoj bivšoj ljubavi Matiji Čorkoviću, Nikolina odgovara kako je to bilo nešto što je očekivala.

'Bio je to prirodan slijed i mislim da smo oboje već dugo svjesni da je taj prekid bio neizbježan. Jednostavno smo shvatili da nam se putovi razilaze i da se karakterno nikako ne slažemo' rekla je Nikolina.

Unatoč neuspješnim ljubavima, TV voditeljica ne krije optimizam te iako je trenutno 'single', kaže kako se i dalje nada da će u njezin život ušetati 'onaj pravi'.

'Naravno, uvijek postoji potreba da nađeš drugu polovicu s kojom bi dijelio sve lijepe i ružne trenutke. Mislim da sam vrlo sretna osoba, ali željela bih upoznati onog pravog'.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS