Samopouzdana i seksi

'Uvijek ću imati velike grudi i guzu'

showbuzz DNEVNIK.hr

Otkrila je kako se u svojoj koži najbolje osjeća s nekoliko kilograma viška.

Mlada i atraktivna Kelly Brook za britanski časopis LOOK otkrila je kako je izuzetno ponosna na svoju figuru. Pozirala je u kupaćim kostimima u pin up stilu te još jednom pokazala zašto je nazivaju jednom od najseksi britanki. Kelly smatra kako su ženstvene obline dio njezinog identiteta i nikad ne bi htjela da se to promijeni.

'Volim svoje tijelo. Što sam zaobljenija, to sam si draža' rekla je.

>> Ponudio joj milijun dolara kako bi provela noć s njim!

Otkrila je i kako se kao i svaka žena često uspoređuje s drugim poznatim licima, a posebno joj se sviđa izgled i stil mlade pjevačice Lane Del Rey. Pošto nije čest posjetitelj teretane i ne voli se znojiti na spravama, Kelly kaže da ključ njene zavidne figure leži u umjerenosti.

'Radije ću jesti i imati guzu i grudi, nego biti gladna i tužna s obješenim grudima i ravnim trbuhom' rekla je ponosno Kelly.

Zbog njezine figure zavide joj mnoge žene, a žele ju mnogi muškarci. Tako se nedavno, na jednom od njezinih snimanja pojavio anonimni milijarder koji joj je ponudio milijun funti kako bi provela noć s njime. Zvijezda je u početku bila potpuno zatečena, a nešto kasnije pozvala je osiguranje koje je dotičnoga gospodina ispratilo sa snimanja.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS