Tužba, prva pomoć... što je sljedeće

Tinejdžerski 'uragan' rastura gdje god se pojavi

showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska boyband senzacija 'One Direction' optužena je za krađu imena.

Tuže ih članovi jedne američke grupe koji tvrde kako je ime 'One Direction' izvorno njihovo.

Američki 'One Direction' podnio je tužbu protiv svojih britanskih imenjaka u kojoj traži da ova poznatija, britanska inačica promijeni svoje ime.

Amerikanci tvrde kako su se oformili 2009. godine – čak godinu dana prije nego su se Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i Louis Tomlinson uopće sreli.

>> Ova fotografija slomit će mnoga srca

Osim britanskog benda, američki 'Ona Direction' tuži i vlasnika britanskog X Factora, Simona Cowella, odnosno njegovu izdavačku kuću te Sony Music za milijun dolara.

Naime, britanske zvijezde okupio je u bend upravo Cowell na X Factoru 2010. godine. Slavna petorka nedavno je osjetila velik uspjeh na američkom tržištu gdje su dospjeli na prva mjesta glazbenih ljestvica sa svojim debi albumom 'Up All Night'.

>> Ovi stihovi slamaju srca milijuna djevojaka

Njihovi američki imenjaci nisu toliko slavni. Zajedno sviraju još od školskih dana, a nastupaju većinom po lokalnim klubovima i barovima.

A čini se kako 'One Direction' izazove probleme gdje god se pojavi. Nakon što su, eto, u Americi 'pobrali' tužbu za krađu imena, u Australiji zbog njihova dolaska stradavaju tinejdžeri.

Naime, nekoliko australskih tinejdžera primilo je hitnu pomoć nakon naguravanja kako bi vidjeli svoj omiljen bend koji je krenuo na intervju na Channel Seven u Sydneyju.

Dečki su se nakon dolaska u Australiju potpuno opustili na jahti, uživajući u suncu i moru.

Ostaje za vidjeti koju će destinaciju, nakon Australije, ovaj tinejdžerski 'uragan' sljedeću posjetiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS