Otkrivamo!

Slavni u školskim klupama: Tko je bio štreber, a tko zabušant?

showbuzz DNEVNIK.hr

S dolaskom školskih dana, napravili smo listu celebrityja koji su uspješno svladali svoje školske obveze i onih koji u školi nisu baš briljirali.

Sigurno ćete se iznenaditi koji celebrityji su bili uspješni, a koji ne!

Demi Moore
Ova glumica odlučila je odustati od škole sa 16 godina na nagovor svoje prijateljice kako bi ostvarila glumačku karijeru. Na svu sreću, taj rizik joj se isplatio, a zacijelo je za njen uspjeh bila zaslužna i ljepota.

David Beckham
Zahvaljujući uspješnoj nogometnoj karijeri, Beckham danas zarađuje milijune, a nije završio čak ni srednju školu!

Joss Stone
Iako je već sa 22 godine prodala preko deset milijuna albuma diljem svijeta, ova pjevačica napustila je školu sa 16 godina! 'Nije da sam bila glupa. Imala sam blagu disleksiju i više sam umjetnički tip', objasnila je Joss britanskim medijima.

Princeza Diana
Jeste li znali da je najpoznatija britanska princeza odustala od školovanja? Sa 16 godina Diana je napustila školu zbog ispodprosječnih ocjena, a nastavila je raditi u školi za bolničarke. U to vrijeme upoznala je svog budućeg muža, princa Charlesa, tako da joj obrazovanje više nije ni bilo prioritet.

Justin Bieber
Justin je bio običan tinejdžer dok nije stekao planetarnu slavu i morao odustati od škole. Unatoč uspjehu koji je postigao zahvaljujući svojim filmićima na You Tube-u, Justin se nastavio školovati kod kuće.

Aishwarya Rai
Jedna od najljepših žena na svijetu ujedno je bila i iznimno marljiva u školi. Zahvaljujući odličnom uspjehu u srednjoj školi, Aishwarya je uspjela upisati prestižno indijsko sveučilište. Htjela je studirati medicinu ili zoologiju, ali na kraju se ipak odlučila za arhitekturu. Aishwarya je dokaz kako ljepota itekako ide uz pamet!

Brad Pitt
Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca nije samo lijepo lice! U srednjoj školi bavio se sportom, debatama, bio član učeničkog vijeća te glumio. Brad je nakon škole završio novinarstvo na Sveučilištu Missouri-Columbia. Nakon završetka školovanja, Brad se preselio u Los Angeles jer je htio postati glumac.

Lisa Kudrow
Iako u humorističnoj seriji 'Prijatelji' glumi vrckavu plavušu, Lisa Kudrow zapravo je jako pametna i školovana. Nakon odličnog uspjeha u školi, diplomirala je na sveučilištu Vassar sa magisterijem iz biologije!

Rowan Atkinson
Šašavi Mr. Bean ima jako puno glumačkog talenta, a u pravom životu ovaj glumac može se pohvaliti visokim stupnjem obrazovanja! Rowan Atkinson nakon solidnog uspjeha u srednjoj školi diplomirao je elektrotehniku na Oxfordu gdje je bio iznimno uspješan. Nevjerojatno je da je Mr. Bean ustvari- inžinjer elektrotehnike!

Jamie Foxx
Ovaj izuzetno uspješan američki glumac, pjevač i stand-up komičar svoj uspjeh nije ostvario preko noći. Foxx je u srednjoj školi bio iznimno uspješan i dobio je stipendiju za američko internacionalno sveučilište gdje je završio smjer klasične glazbe i skladanja. Jamie je zaista bio vrijedan u školi!
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS