Zablistala na crvenom tepihu

Seksepilom zasjenila sve ostale celebrityje!

showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepi albanski model Angela Martini zablistala je na crvenom tepihu 2012 Tribeca Film Festivala u New Yorku.

Ovih dana glavno događanje u New Yorku je 2012. Tribeca Film Festival, te su mnogi celebrityji požurili na najpoznatiji filmski festival u gradu, znajući da, osim što će moći uživati u odličnim filmovima, će im pojavljivanje na crvenom tepihu festivala osigurati medijsku pažnju.

A na premijeri filma 'Mansome' 25-godišnji model Angela Martini zablistala je na crvenom tepihu, te je uspjela zasjeniti sve ostale celebrityje koji su došli na projekciju filma. Angela je inače rođena Albanka koja je s deset godina s roditeljima odselila u Švicarsku, da bi nekoliko godina kasnije preselili u SAD, gdje se već s 18 godina počela baviti manekenstvom.

>> Ovo je vlasnica najljepših grudi na svijetu

2010. Angela je kao Miss Universe Albanije sudjelovala u svjetskom izboru za Miss Universe te je ostvarila zavidan rezultata, ušavši u Top 5 najljepših djevojaka.

Lijepa Angela je tako postala najbolje plasirana Miss Universe Albanije u povijesti, a kada pogledate slike priložene u foto galeriji, vidjeti ćete da definitivno nije postigla tako dobar rezultat nezasluženo.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS