Godine joj teško padaju

Priznala kako je pomalo ljubomorna na svoju kćer

showbuzz DNEVNIK.hr

Kaia Gerber (11) prava je ljepotica. Sve je sličnija svojoj majci Cindy Crawford (46).

Cindy za svoju kćer ima samo riječi hvale. Ponosna je na nju, premda, kako je priznala, i pomalo ljubomorna.

Upitana brinu li je godine, Cindy je odgovorila kako je 'normalna žena', kako ima svojih 'dobrih i loših dana' te da je 'po pitanju godina kao i svaka druga žena'.

Ovaj bivši supermodel priznaje kako voli svoj život te kako je zahvalna na svojoj obitelji. No, otkrila je još nešto.

'Kad pogledam svoju kćer pomislim – imaš moju staru kožu, i želim je natrag; imaš moje stare noge, i želim ih natrag; imaš moju staru kosu, želim je natrag'.

>> Maminim stopama u 11. godini

Ovom izjavom priznala je kako joj nedostaju njezini atributi iz mladih dana iako se nama na prvi pogled i ne čini da se kod Cindy išta promijenilo 'na gore'.

A sudeći prema interesima Kaie, izgleda kako je već krenula majčinim stopama. Naime, još je prošle godine kao 10-godišnjakinja pozirala za Versacea.

'Mislim da je to bilo prekrasno iskustvo. Na licu nije imala nikakve šminke. Na putu prema kući, nakon snimanja, rekla mi je u automobilu – 'bilo je pomalo naporno', otkrila je Cindy. 'Bilo je to odlično iskustvo za nju jer voli pozirati, a vidjela je i kakav je to zaista posao'.

Za razliku od svoje kćeri, Cindy je počela raditi kao model sa 16 godina. Bila je jedan od najtraženijih modela 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. Dok je još bila u poslu, udala se za bivšeg modela Randea Gerbera, s kojim ima dvoje djece. Prije njega bila je u braku s glumcem Richardom Gereom.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS