Prošlo 10 godina od prvog filma

Spektakularna premijera Harryja Pottera u Londonu!

showbuzz DNEVNIK.hr

JK Rowling izjavila da će 'možda ću napisati još jedan nastavak'! Bio je to događaj za pamćenje za sve 'harrypoterovce'!

Cijeli svijet gleda u London i prati zvijezde Harry Pottera! Prije premijere, održano je svečano primanje glumaca. Nakon dugih 10 godina, finale je napokon tu. Generacije mladih ljudi odrasle su uz taj čudesan svijet čarolija. Rupert Grint (kao Ron Weasley) prvi je kročio na crveni tepih. Vidno uzbuđen i sretan zahvaljivao se i pozdravljao fanove koji su dugo čekali taj trenutak! Voditelj ga je upitao koji mu je nadraži trenutak sa snimanja, a Rupert mu je odgovorio 'Upravo ovaj ovdje! Sve je savršeno! Teško je reći zbogom svemu tome, jako će mi nedostajati.'


Tom Felton, poznatiji kao Draco Malfoy, stigao je s pratnjom. 'Snimanje zadnje scene bilo je jako emocionalno', otkrio je voditelju. James and Oliver Phelps (blizanci Fred i George Weasley) odmah su počeli davati autograme i slikati se s fanovima! 'Svi smo se jako sprijateljili i postali kao obitelj. Snimanju su uvijek bila zabavna i puno smo se smijali', rekao je Michael Gambon (Profesor Albus Dumbledor).


Fanovi su kroz cijelo vrijeme prijenosa uživo komentirali što se događa. Jedan twitt za drugim stizao je svaku sekundu. Fanovi su pisali da su čekali ovaj trenutak od kad su pročitali prvu knjigu, uzbuđeni su ali i tužni su što je gotovo…


Emma Watson očarala je sve svojom pojavom i brzo odlepršala k fanovima, a zatim i na glavnu pozornicu. Ubrzo joj je pridružio onaj koji je utjelovio lik Harry Pottera, Daniel Radcliffe. 'Ne mislim da je tu kraj priče jer stavko tko vidi fil pamtit će ga do kraja života!', rekao je Daniel. Ema nije mogla suspregnuti suze, a cijela ekipa je bila vidmo uzbuđena i ponesena emocijama gomile obožavatelja. JK Rowling dala je završnu riječ i na kraju rekla da mi možda trebala napisati još jedan nastavak. Onako, za kraj.


Pogledajte kako je to izgledalo u Londonu.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS