Glumila Blanku

Postavila video na internet pa dobila ulogu u 'Larinom izboru'

showbuzz DNEVNIK.hr

Svoj talent u 'Larinom izboru' uskoro će pokazati i jedna 18-godišnjakinja.

Lucija Matković iz Zadra pobijedila je u Konzumovoj nagradnoj igri te dobila priliku glumiti u omiljenoj seriji 'Larin izbor'.

Osamnaestogodišnja maturantica ima ambiciju upisati glumačku akademiju, a njen talent vidjet ćemo uskoro u seriji za koju je ovih dana snimila dvije scene.

Zahvaljujući videu u kojem je uspješno odglumila Blanku dobitnici nagradne igre dodijeljena je uloga medicinske sestre. Luciju ćemo vidjeti u društvu glumaca Brune Bebić Tudor i Filipa Juričića.

>> Lara priznala seks s Jašom!

Baš kao i glavna glumica serije i Lucija dolazi iz Zadra tako da je sa svojom sugrađankom Doris Pinčić imala priliku popričati o glumačkoj karijeri te prijamnom ispitu na Akademiji koju će ove godine pokušati upisati.

'Bilo mi je super na snimanju, oduševljena sam glumcima, svi su simpatični i dragi. Na setu serije vlada opuštena atmosfera, zafrkavali smo se, a kako je to bilo moje prvo snimanje bila sam jako uzbuđena. Velika mi je želja upisati glumu tako da sam razgovarala s Doris koja mi je pričala kako izgleda prijemni ispit',  rekla  je Lucija Matković. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS