Pripremili smo još poneko iznenađenje

Poklonima za koncert 2Cellosa u Areni još nije kraj!

showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetska senzacija 2Cellos 12. lipnja će nastupiti pred domaćom publikom.

Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će pred svojim obožavateljima u zagrebačkoj Areni i to po prvi puta sa Zagrebačkom filharmonijom.

>> Što je to u kadru iza 2Cellosa?

'Posebno ćemo svirati klasična djela uz cijeli orkestar. Vratiti se korijenima to je baza svega, od tamo smo izniknuli', komentirali su Luka i Stjepan suradnju s Filharmonijom. Osim toga, talentirani dvojac na koncertu će svirati i ono po čemu su postali poznati, a to su obrade svjetskih hitova.

Stoga smo pripremili još jedno iznenađenje za vas: 50 najbržih će imati priliku vidjeti 2Cellose na generalnoj probi na sam dan koncerta!

Dokažite nam da ste upravo vi ta osoba koja zaslužuje osvojiti ovu vrlo vrijednu nagradu - Napišite nam zašto volite 2Cellose ili snimite video ili se slikajte s omiljenim albumom 2cellosa, a mi ćemo odabrati najkreativnije. Sve nam to šaljite na natjecaj@novatv.hr. Sretno!

Dečki kažu kako jedva čekaju koncert baš zato jer nastupaju u Zagrebu, a obećali su da će biti nezaboravno. Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl možete nabaviti OVDJE!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS