Druga strana medalje

Ovo sigurno niste znali o zlatnoj olimpijki

showbuzz DNEVNIK.hr

Naša zlatna bacačica diska, Sandra Perković (22), pobjedu u Londonu posvetila je majci za koju kaže da joj je najveća inspiracija i životni uzor, a oca ne spominje već godinama.

Naime, njen otac Damir (48) je nju i njezinu majku Vesnu (47) ostavio kad je Sandri bilo samo pet godina i ona od tada ne želi ni čuti za njega. Premda žive u istom kvartu, zagrebačkoj Dubravi, na udaljenosti od samo tri kilometra, nisu se vidjeli već punih 17 godina, piše magazin Gloria.

Damir ne samo da za kćerku ne pita, već joj se nije javio čak ni u najtežim trenucima, primjerice kada se u bolnici borila sa sepsom. Njegovi kolege s posla tvrde da bi se, kad god bi mu čestitali na Sandrinim sportskim uspjesima, jednostavno oglušio.

>> Sandra Perković stigla u Dubravu: 'Pokazali smo tko smo i što smo'!

Iako Damirova sadašnja žena, s kojom ima dvije kćeri koje nikad nisu imale prilike upoznati svoju uspješnu polusestru, tvrdi da su gledali Olimpisjke igre i svi zajedno zdušno navijali za Sandru, nekako je u to teško povjerovati kad je poznata činjenica da je otac već 17 godina nije nazvao da joj čestita rođendan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS