Otkrila 'tajnu'

'Oduvijek sam bila njegova 'groupie'!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna Beyonce gostovala je u američkoj emisiji 'The View' i otkrila zašto je prošlu godinu uzela slobodno da bi se više fokusirala na svoj brak s Jay-Zem.

Svjetska zvijezda Beyonce prošlu je godinu u svojoj karijeri stavila na čekanje i posvetila se svim stvarima koje je propustila ili nije stigla vidjeti. Pridružila se i suprugu na turneji kao njegova vjerna pratiteljica ili kako ona kaže 'groupie', te uživala na putovanjima i koncertima diljem svijeta.

'Sve je postalo zamršeno. Više nisam ni znala u kojem gradu nastupam. Na dodjeli nagrada, samo bi se zahvalila na nagradi, a mislima sam bila već na sljedećoj probi, na sljedećem nastupu…', otkrila je Beyonce o svom zaposlenom rasporedu. 'Imala sam priliku vidjeti nastup Jaya iz publike i bilo je inspirativno', rekla je Beyonce u emisiji 'The View'.

Beyonce je i potvrdila da će glumiti u filmu 'The Star is Born' koji režira Clint Eastwood, a u istom filmu je 1954. glumila i Judy Garland. Priznala je da je bila jako uzbuđena što će imati priliku raditi s jednom od najvećih hollywoodskih legendi, te je uput otkrila je je Estwood 'pametan i vrlo šarmantan'.

Pogledajte kako je to izgledalo u The View-u te što je još otkrila Beyonce.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS