Tako to radi kraljevska obitelj

Odmor dostojan prave princeze

showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja od Cambridgea i supruga princa Williama, s roditeljima, bratom Jamesom i sestrom Pippom odmora na idiličnom otoku Mustique na Karibima.

Ipak, dolazak poznate obitelji prilično je uznemirio lokalne stanovnike malog karipskog otoka. Kate je na odmor stigla bez supruga, no Daily Mail piše kako bi joj se uskoro trebao pridružiti i princ Willim čim privede kraju sve poslovne obveze.

Otok Mustique bogatima i slavnima obećava privatnost, no idiličan odmor narušile su pojačane mjere sigurnosti. Ograničeno je kretanje ostalih turista, a gostima je rečeno kako se od restorana moraju voziti u hotelskim automobilima, te je privremeno zabranjeno unajmljivanje osoblja za nošenje opreme na golf terenu. Svim postupcima želi se sačuvati privatnost kraljevske obitelji, te spriječiti njihovo fotografiranje.

'Ovakav loš tretman nisam baš očekivao, pogotovo ako se uzme u obzir koliko sam platio za odmor na jednom od najeksluzivnijih otoka na Karibima', požalio se jedan od gostiju.

Kate će s obitelji odsjesti u vili Aurora čiji najam iznosi 15 tisuća funti tjedno. Vila ima vlastiti bazen i pogled na ocean. Kad joj se pridruži suprug, njena obitelj preselit će se u drugu vilu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS