Doznali se neki detalji

Kako će izgledati vjenčanica Belle Swan?

showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanice sve više intrigiraju fanove što stvarnih osoba, što izmišljenih likova koji svojom popularnošću utječu na stvaranje trendova. Tako smo imali prilike svjedočiti utjecaju koji je imala Catherine Middleton, a nova mlada čija se vjenčana haljina s nestrpljenjem očekuje je ona Belle Swan iz sage 'Sumrak'.

Napokon je otkriveno i ime dizajnerica vjenčanice koju će Bella Swan nositi u prvom dijelu 'Praskozorja'. Riječ je o Carolini Herreri, američkoj dizajnerici venecuelanskog porijekla koja je već desetljećima ime uz koje se povezuje elegancija i ženstvenost.

U njezinim se kreacijama na crvenom tepihu redovito može vidjeti Renee Zellweger i Blake Lively, a sada će je po prvi puta odjenuti i mlada zvijezda Kristen Stewart. Prve glasine upućivale su na Zaca Posena, također jednog od omiljenih celebrity dizajnera.

Najreprezentativniji komadi iz kolekcije za 2012. čine haljine ukrašene čipkom i krojevi s korzetom te krinolinskim donjim dijelom, no spisateljica 'Sumrak trilogije' Stephanie Meyers Bellinu vjenčanicu je opisalo nešto jednostavnijom.

'Jednostavna je, bez nakićenih volana i ukrasa. Elegantna i od bijelog satena, dijagonalno rezana i s dugim rukavima' opis je Belline vjenčanice koju ćemo imati prilike vidjeti 2012. godine.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS