Andrea otvoreno

'Huljiću pripremam svakakve spačke'

showbuzz DNEVNIK.hr

Splitski snijeg pomrsio je račune i grupi Magazin, koja je Valentinovo trebala proslaviti sa svojom publikom na Gripama, no veliki koncert je na kraju balade, otkazan.

Umjesto radno, Andrea Šušnjara će tako Dan zaljubljenih ipak provesti u zagrljaju svog dragog.

Vrckava pjevačica, koja se prije 6 mjeseci preselila u zajednički stan s dečkom Domagojem, inače studentom prava s kojim je u vezi nešto više od godinu dana, za sebe kaže da je ostala ona jednostavna Andrea kakva je bila i prije ulaska u kultnu splitsku grupu.

'Ja još uvijek živim u uvjerenju da kad izađem vani u dućan ili trafiku, da nitko ne zna tko sam ja, tako mi je nekako lakše jer nekad me plaši činjenica da svi znaju tko sam, znaju o meni, znaju mi ime, a ja ne znam tko su oni', rekla je Andrea.

Simpatična plavuša, koja će za 10-ak dana proslaviti 25. rođendan, sjajno se snašla u grupi, za čiju većinu članova u šali, kaže, da joj mogu biti djedovi. Ipak, najbolje se slaže s najmlađim članom Magazina, Ivanom Huljićem, a jedno drugom, priznaje, rade svakakve spačke

'Bilo je toga, od onih običnih, od sakrivanja kufera, torbi do ne znam ono, stavljanja hrane u torbu, ali mislim zabavno je', ispričala je pjevačica.

Što je još Andrea otkrila pogledajte u priloženom videu.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS