Šarmantna Francuskinja

Djevojka koja je osvojila Nikolu Karabatića!

showbuzz DNEVNIK.hr

Olimpijada je sada već iza nas, no i dalje se priča o zgodnim sportašima. Kao i njihovim boljim polovicama…

I dok su ljubitelji rukometa na Olimpijskim igrama u Londonu pratili rukometne utakmice, ženski dio publike 'škicao' je zgodne sportaše među kojima je i 28-godišnji francuski rukometni reprezentativac Nikola Karabatić.

U osvojenu zlatnu medalju, Nikola je osvojio i mnogo više. Već je neko vrijeme u vezi s Francuskinjom Geraldine koja ga je osvojila iskrenošću, šarmom i smislom za humor, donosi Story.

Ljepotica je doputovala u London kako bi bodrila svog Nikolu u društvu njegove majke Radmile, te su zajedno navijale na tribinama.

>> Nikola Karabatić u vezi sa lijepom crnokosom studenticom

>> Karabatić: Ljudi, ovog nema ni u Francuskoj!

'Ona je predivna mlada žena. Uz sve to, jako je ambiciozna i sposobna. To su kvalitete koje svaki muškarac može samo poželjeti za svoju partnericu. Kao i svaka majka, za svoga sina imam samo najljepše riječi, ali tko god ga je upoznao, samo ga hvali. Sretna sam što je moj sin našao djevojku koja živi i radi u Francuskoj, jer kako živimo ondje posljednjih nekoliko godina, i Nikola tu igra za klub Montpellier, sve im je mnogo jednostavnije,' kaže za Story Nikolina majka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS