Popularna lica

Dječje zvijezde: Otkriveno gdje su danas i kako izgledaju!

showbuzz DNEVNIK.hr

Zapamćeni su po upečatljivim ulogama, a mnogi od njih ostavili su trag u filmskoj industriji. Prisjetite se dječjih zvijezda!

Neki od dječjih glumaca su ostali u filmskim vodama, a neki se bave poslom koji je miljama daleko od svjetla reflektora.

Gdje su danas, što rade?

Svi se sjećaju malog slatkog Raya iz filmskog hita 'Jerry Maguire'. Jonathan Lipnicki, iako je ostao zapamćen po ulogama u 'Stuart Little' ,The Little Vampire' i 'Like Mike', danas je izvan filmskog svijeta te se bavi dobrotvorinim radom.

Sjećate li se i male Christine Ricci koja je utjelovila Wednesday Addams u 'The Addams Family'. To je Christini bila prva uloga te je nakon nje izgradila uspješnu karijeru. Glumila je u filmovima kao što su 'Sleepy Hollow', 'Fear and Loathing in Las Vegas' i mnogim drugima.

'The Cosby Show' je prvi put emitiran 1984.godine te veoma brzo postao jedan od najpopularnijih serijala. Svi se sjećamo male Rudy Huxtable, odnosno Keshie Knight Pulliam. Keshia i dalje korača filmskim vodama te je snimila filmove popot 'Barbershop' i 'Medea goes to jail'.

Dakota Fanning je već uspješna glumica, ali prva uloga joj je bila u 'I am Sam', gdje je bok uz bok zasjala kraj Sean Penna.

Još jedan uspješni glumac je izgradio svoju karijeru kao dijete. Elijah Wood je imao malu ulogu u velikom hitu 80-tih, 'Back to the future 2'.

I za kraj, Kimmy Gibler. Ne zvuči poznato? To je lik koji je utjelovila Andrea Barber u popularnoj seriji 'Full House'. Glumila je napornu susjedu koja je stalno zabadala nos gdje nije smjela. Iako je tada bila glumica, Andrea je danas majka svoje djece i živi mirnim obiteljskim životom izvan Hollywooda.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS