12. lipnja sa Zagrebačkom filharmonijom

Osvojite bogate poklon pakete za koncert 2Cellosa u Areni!

showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetska senzacija 2Cellos 12. lipnja će nastupiti pred domaćom publikom.

2Cellos čitateljima portala Dnevnik.hr poklanjaju 5x2 ulaznice za koncert i bogate poklon pakete koji uključuju fotografiranje s dečkima nakon koncerta te potpisani plakat koncerta.

Dokažite nam da ste upravo vi ta osoba koja zaslužuje osvojiti ovu vrlo vrijednu nagradu -  Napišite nam zašto volite 2Cellose ili snimite video  ili se slikajte s omiljenim albumom 2cellosa, a mi ćemo odabrati najkreativnije. Sve nam to šaljite na natjecaj@novatv.hr.

Prva dobitnica ulaznica za koncert je čitateljica Ana Vidaček koja je napisala: 'Da mojim prijateljima kažete:"Koja vam je asocijacija na 2Cellos?",oni bi ko iz topa rekli moje ime :-D Neispunjena želja mi je da se slikam s njima i da mi daju autogram. Nadam se da ću jednog dana ostvariti svoj san.'

Ulaznice su osvojili i naši čitatelji Zoran Cvjetićanin, koji je napisao pjesmu za 2Cellos i Igor Plečko koji je poslao fotografiju s djevojkom.

Posljednje dvije ulaznice dobili su Antonija Pažin koja je poslala video nastupa na pjesmu koju su obradili 2Cellosi te Zorica Šamija. Čestitamo dobitnicima.

Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će pred svojim obožavateljima u zagrebačkoj Areni i to po prvi puta sa Zagrebačkom filharmonijom.

>> Što je to u kadru iza 2Cellosa?

'Posebno ćemo svirati klasična djela uz cijeli orkestar. Vratiti se korijenima to je baza svega, od tamo smo izniknuli', komentirali su Luka i Stjepan suradnju s Filharmonijom. Osim toga, talentirani dvojac na koncertu će svirati i ono po čemu su postali poznati, a to su obrade svjetskih hitova.
.
Dečki kažu kako jedva čekaju koncert baš zato jer nastupaju u Zagrebu, a obećali su da će biti nezaboravno. Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl možete nabaviti OVDJE!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS