Nina oduševljena

'Da nije bilo Rade Šerbedžije, ne bi bilo ni moje karijere!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Zahvaljujući hit seriji 'Vampirski dnevnici', koja se prikazuje na Doma TV, Nina Dobrev postala je jedna od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu. No prije svega je zahvalna Radi Šerbedžiji koji joj je i otvorio vrata Hollywooda…

Nina Dubrev Kanađanka je iz Bugarske, a kada se s roditeljima preselila u Kanadu sa samo dvije godine sanjala je o svjetlima reflektora i showbizznisu.

U vampirskim dnevnicima glumi sramežljivu tinejdžericu Elenu koja se zaljubi u Stefana 162-godišnjeg vampira. No u privatnog životu ljubi kolegu sa seta, Iana Somerhaldera. U istoj seriji glumi i negativku, zločestu vampiricu koja se želi osvjetiti svojim ljubavnicima Stefanu i Damonu.

'Da nije bilo njega, ne bi ostvarila karijeru. Zajedno smo snimili film 'Fugitive Pieces', a on je tada pozvao ekipu s filma na večeru i tada me upoznao sa svojim agentom, koji se ponudio da me zastupa i pozvao da se preselim u Los Angeles', otkrila je Nina od Radi Šerbedžiji. 'Poslušala sam njegov savjet i tada sam počela dobivati dobre uloge. Radu često viđam u LA-u, on je nevjerojatno draga osoba!', rekla je Nina u intervjuu za Gloriju.

'Rade me poziva da dođem u Hrvatsku kod njegove obitelji. Doista ima veliko srce', dodala je Nina.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS