Želite i vi?

Chanel dostupan Hrvaticama već od 250kn!

showbuzz DNEVNIK.hr

Chanel, Alexander McQueen, Lanvin, Miu Miu... Hrvatice će napokon dobiti priliku nositi ove i mnoge druge skupocjene brendove.

Zahvaljujući hrvatskom online rent shopu Rent the Riches koji će proraditi u ožujku ove godine. Svjetski uhodana praksa unajmljivanja artikala luksuznih modnih brendova tako napokon dolazi i kod nas.

>> Ćelava manekenka novo lice luksuznog brenda

'Vjerujemo da je ova usluga u Hrvatskoj i te kako potrebna. Mi smo poznati po tome da cijenimo lijepu odjeću i estetika nam je bitna, ali smo i nacija koja pomalo pati na marke. U inozemstvu je praksa ovog tipa već odavno uhodana. Vani se to jako koristi, a i kod nas postoji slična praksa sa zvijezdama koje za neko događanja posude outfit i onda ga vrate', objašnjavaju s web-shopa Rent the Riches.

Osnovni razlog zbog kojeg mnogi posežu za unajmljivanjem odjeće i ostalih modnih dodataka jest ušteda, a umjesto potrošenih nekoliko tisuća kuna na haljinu koju nikada više nećete nositi, zahvaljujući ovoj praksi plaća se tek nekoliko stotina kuna.

'Brendovi koji će zasad biti u ponudi su Chanel, Hermes, YSL, Balenciaga, Burberry, Miu Miu, Lanvin, Gucci, Alexander McQueen & Herve Leger. Kasnije ćemo vjerojatno i proširiti ponudu. Imat ćemo odjeću, torbice i nakit. Riječ je o novim artiklima, najčešće onima koji su trenutačno u dućanima navedenih dizajnera diljem svijeta, odnosno o modelima koji su upravo sišli s modne piste', ističu i napominju kako se artikli nabavljaju u Londonu i Parizu, a tu im najviše pomaže stilist i modni savjetnik Marko Grubnić.

>> Coco Chanel špijunirala za naciste?

'Mislim da je pokretanje ovog online rent shopa sjajna ideja. Malo kaskamo za ostatkom svijeta, ali napokon će svima biti dostupne stvari koje inače nekima nisu dostupne. I meni i kolegama će dosta pomoći u poslu jer kada radimo editorijale, često moramo ni iz čega stvoriti nešto', kaže stilist Marko Grubnić.

Artikli se unajmljuju na tri dana, a moguće je i na dulje vrijeme.

'Rezervirani artikli dostavljaju se na kućnu adresu, a sam proces jednostavan je – odabir na stranici, plaćanje i dostava', zaključuju s Rent the Richesa.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS