Porinuće 2012

Blog Dječaka na Dnevnik.hr: 'Nina je izgledala kao kraljica buldoga'

showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi u nizu ekskluzivnih blogova splitskog benda Dječaci koji ćete svake srijede pratiti samo na Dnevnik.hr! Kako je prošao Porin u oku Dječaka? Ivo donosi cijelu priču koju je nazvao 'PORINUĆE 2012'.

Sjećam se gladi i nenaspavanosti. Sjećam se dolaska u hotel u koji su nam rekli da dođemo. Sjećam se da to nije bio hotel koji nama treba, naš hotel je bio u opatiji. tu nije ni press centar, press centar je u nekoj obližnjoj zgradi. Sjećam se pustinje koja se otvorila oko nas, sunca koje je peklo i pasije koju smo prošli da uzmemo VIP akreditaciju za Porin i nađemo put do našeg hotela', napisao je Ivo iz Dječaka u prvom eksluzivnom blogu Dječaci Istina.

>> Zar još ne znate tko su Dječaci?! 

Na izlasku iz dvorane pridržao sam vrata Nini Badrić koja je prošla u pratnji od par osoba. Izgledala je kao kraljica. Kraljica britanskih buldoga, to jest. Glavni dio ceremonije smo gledali iz hotelske sobe miješajući jeftini whiskey iz trgovačkog lanca s još jeftinijim energetskim pićima i najjeftinijim smokijem, onim velikim brzo otapajućim smokijem, smokijem iz rata', otkrio je Ivo u blogu Dječaka.

No to nije sve, a cijeli tekst kako je dodjelu Porina doživio Ivo iz Dječaka možete pročitati eksluzivno na Blog.hr!


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS