Obrada '99 luftballons'

VIDEO Siguran hit! Pjesma '99 izraza za grudi'

showbuzz DNEVNIK.hr

Skladatelj Robert Lund napravio je parodiju pjesme '99 lufftbalons', koncentriravši se umjesto na balone, na onu jednu, to jest dvije stvari koje žene imaju, a muškarci vole više od ičeg drugog na svijetu.

Amerikanac Robert Lund američki je pjevač, tekstopisac i glazbeni producent, koji je na početku karijere svoje talente upražnjavao najviše kao hobi i za vlastito zadovoljstvo, no njegov talent nije dugo ostao neprimijećen tako da se brzo pretvorio u posao s punim radnim vremenom i solidnim prihodima.

Robert je skladao, snimao i producirao reklame i jingleove koji su koristili mnogi oglašivači i radio stanice, da bi ga na kraju angažirala medijska kompanija Simmons Media, za koje radi i danas najviše skladajući parodije poznatih pjesama i jingleove.

A jedna od njegovih šaljivih pjesama obrada je čuvenog hita 80-ih godina njemačke pjevačice Nene, '99 lufftbalons'. No za razliku od Nene Robert se u pjesmi koncentrirao na ženske grudi, tako da je na kraju došlo do vrlo zanimljivog uratka imena '99 izraza za dude', koji je prigodno popraćen slikama lijepih žena koje u prvi plan guraju ono što muškarci najviše vole…


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS