Prati svoju sudbinu

Pokazala dekolte, no ovoga puta nije riječ o grudima!

showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je lice s naslovnice novog broja Esquire magazina. A kakva bi ona bila provokatorica da na slikama ne pozira polugola?!

Pop zvijezda Rihanna nije propustila snimiti nove seksi fotografije, a u intervjuu je otkrila i neke stvari o sebi. 'Pažnja je nešto što sam naučila ignorirati. Ovo je ono što ja radim. Ja živim svoj život a oni ga dokumentiraju. Nije me briga što drugi znaju o meni. Do toga je došlo', rekla je Rihanna.

>> 'Muškarci koji se ne žele seksat sa mnom propuštaju dobru stvar'

Kontroverzama puni naslovnice i zbog nedavne suradnje sa svojim bivšim dečkom Chrisom Brownom. 'Mislila sam da će se ljudi ugodno iznenaditi što smo napokon snimili pjesmu zajedno, nisam mislila da će to biti nešto loše u očima javnosti. U mojoj glavi, to je samo glazba', objašnjava. Što se tiče usporavanja tempa kroz sljedećih par godina kaže: 'Nadam se da ću imati muškarca do tada. Moram početi do nečega. No što se tiče karijere, sve je u Božjim rukama.'

'Samo pratim svoju sudbinu. Mislim da nikada ne prestaje, samo se razvija', kaže Rihanna. A kako je prošlo snimanje, pogledajte u videu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS