Dojmovi s Kalemegdana

Večer kad je Elemental zasjenio Amy Winehouse

showbuzz DNEVNIK.hr

Svijet su već obišle šokantne snimke nastupa Amy Winehouse koja je u subotu na beogradskom Kalemegdanu nezadovoljnima ostavila preko 20.000 posjetitelja. Bio je to jedan od koncerata na kojem su predgrupe ostavile bolji dojam od glavnih zvijezda večeri, a hrvatski Elemental zasjao je u svom punom sjaju.

Savršeno uvježbani i profesionalni, od prve su pjesme s pozornice širili nevjerojatnu energiju i dokazali se kao apsolutna regionalna glazbena i koncertna veličina. Publika koja je s iščekivanjem čekala nastupe Amy i Mobyja pjevala je s Elementalom neke od njihovih najvećih hitova i uživala uz Elemental koji je vladao scenom.

Nastup je počeo aktualnim singlom 'Reži me', a završio jednom od ponajboljih singlova s novog albuma Elementa, pjesmom 'Priroda i društvo'. Tijekom nastupa nabijenog sirovom snagom i emocijama, Elemental se dokazao kao regionalni favorit i nova koncertna atrakcija o čijim se nastupima bruji od Slovenije do Makedonije.

Ovaj neumorni bend ljeto će provesti na pozornicama brojnih festivala i klubova gdje predstavljaju svoj novi album 'Vertigo', ovjenčan Porinom i priznanjima kritike i obožavatelja.
Prva prilika za vidjet Elemental uživo je njihov nastup na T-mobile INmusic festivalu, gdje Elemental nastupa u srijedu, 22. lipnja na World stageu od 18.45 sati.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS