Ne propustite!

Uz Ingrossa i Moralesa nastupa hrvatski kandidat za Guinessovu knjigu rekorda!

showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularno iznenađenje uskoro očekuje Split, stoga ne propustite ove koncertnu poslasticu!

Na splitskoj šetnici, koja se 10. kolovoza 2012. pretvara u najveći plesni podij na svijetu, osim najavljene internacionalne megazvijezde Sebastiana Ingrossa, svjetski poznatog, Grammyjem nagrađivanog DJ-a i producenta, Davida Moralesa i rezidenta projekta Pillea, Rivu će zapaliti još tri domaća DJ-a.

Ljubitelji vrhunske zabave i glazbe 10. kolovoza plesati će i u ritmovima Activea Linea Six-a, E-Base-a i Klox-a. Active Line Six rezident u zagrebačkom klubu 'Kulušić' postaje sa 17 godina, te je u to vrijeme bio najmlađi DJ elektronske glazbe.
Od mladog DJ-a do kandidata za Guinessovu knjige rekorda, tako se može opisati put Activea Linea Six-a.

'Ideja je došla jedne večeri vrlo spontano, nije trebalo dugo da čisto iz znatiželje pošaljem mail , nakon 8 tjedana dobio sam ugovor sa uvjetima za obaranje svjetskog rekorda i sada slijedi priprema. Obaranje rekorda planiramo održati u prosincu ove godine u Zagrebu', objašnjava Active Line Six koji se sprema za obaranje trenutačnog rekorda non-stop mix-a od 150 sati. Rezident u Hula Hula beach bara u Hvaru posljednjih se godinu dana odlučio posvetiti produkciji koju rado vrti i popularni Paul Oakenfold. Vodi svoj label Gens Recordings, a singl 'Requiem' koji je izdao za belgijski Bonzai Bazik među najpopularnijim je izdanjima tog labela.
Izvođač koji sebe definira kao 'DJ-a, glazbenika, producenta, a ponekad i performera+ je E-Base.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a svira u kultnim klubovima:, Papaya, Gjuro II, The Best, Lazareti, Aquarius. Sudjelovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR, remiksira Mayalese, klapu Cambi, Songkillerse, Jinxe, Josipu Lisac, te nastupa s najznačajnijim svjetskim DJ-ima kao što su Paul van Dyk, Tiesto, Freemasons, Eric Prydz... Poseban užitak očekuje od nastupa na Discotheque Rivi 2012, jer, kako i sam kaže: 'splitska publika (a i cijela dalmatinska scena) jedna je od najvatrenijih ne samo u Hrvatskoj, već u regiji.

U atmosferi više desetaka tisuća zaljubljenika u klupsku glazbu, na Rivi će se taj gušt nastupa i interakcije, siguran sam, udeseterostručiti'.
Uz Activea Linea Six-a i E-Base-a i nastupa i mladi DJ Klox iz Splita, koji je nedavno sudjelovao na natječaju za Ibiza DJ Residency, na kojem je nastupalo 10 DJ-eva koji su odabrani preslušavanjem 58 mixeva prijavljenih DJ-eva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS