Rozga priprema spektakl

Uskoro uživo hit ljeta - Dalmatinka! Poslušajte OVDJE

showbuzz DNEVNIK.hr

Na višesatnom Ljetnom spektaklu koji se u utorak održava u Novalji, po prvi će puta uživo biti izveden jedan od najvećih hitova ovog ljeta Dalmatinka – u izvedbi Jelene Rozge i grupe Connect.

Jedan od najvećih ljetnih hitova - Dalmatinku, koju je u posljednjih mjesec dana na Youtube-u pogledalo više od 1.370.000 gledatelja, Jelena Rozga i grupa Connect po prvi će puta zajedno uživo izvesti upravo na velikom Ljetnom spektaklu koji se u utorak 02. kolovoza održava na stadionu Cissa u Novalji.

Za naše vjerne čitatelje i fanove Jelene Rozge i Connecta pripremili smo nagradnu igru! Možete osvojiti kartu za Ljetni spektakl! Pošaljite mail 'Dalmatinka' na adresu natjecaj@novatv.hr i možda baš vi osvojite jednu od 10 karata!

'Čast nam je pridružiti se Jeleni na nastupu u Novalji. Kada smo joj predložili suradnju i snimili Dalmatinku, nismo ni sanjali da će pjesma biti tako dobro prihvaćena kod ljudi, i da će postati pravi ljetni hit', izjavio je Jura Blaze iz grupe Connect i dodao: ' Pozivam sve naše fanove da dođu na Ljetni spektakl i uživo po prvi puta čuju Dalmatinku'.

Uz Jelenu Rozgu, goste Ljetnog spketakla u Novalji očekuju i nastupi Joleta, Tomislava Bralića i klape Intrade.

Veliki glazbeni spektakl na stadionu Cissa počinje u 20.00 sati, a UŽIVO ćete ga moći gledati i na našem portalu Dnevnik.hr.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS