Oduševili publiku

Urban i četvorka predstavili novi album!

showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Urban i njegova četvorka danas su u Umagu predstavili album Kundera i pred oduševljenom publikom odsvirali najnovije hitove koji će zasigurno pokoriti oduševiti fanove u regiji.

Prvi dan Adria Music Conference između ostalih obilježio i riječki kantautor Damir Urban koji je predstavio svoje novo glazbeno izdanje upravo u Umagu. Album pod naslovom Kundera stvaran je na brdu iznad Žumberka dva tjedna u potpunoj izolaciji od civilizacije, a sve je ovjekovječeno i fotografijama Milice Urban te kamerom redateljice Nataše Antulov. Nakon kratkog predavanja uslijedila je i promocija albuma oduševila je sve prisutne, a sudeći po izvedenim pjesmama Urban&4 će zasigurno pokoriti glazbene ljestvice.

'Jako sam sretan što sam danas u Umagu i što upravo ovdje predstavio novi album. Cjenim i pozdržavam ovakve ideje. Večeras nismo imali klasičan koncert, a moram primjetiti da se publika odlično zabavil ', izjavio je Damir Urban nakon predstavljanja u Umagu.

>> Poznati otkrivaju tajnu dugovječnosti na hrvatskoj glazbenoj sceni

Tekstove za album Kundera u potpunosti potpisuje Damir Urban dok glazbu za dio pjesama potpisuje sam, a dio supotpisuje sa članovima benda Sandijem Bratonjom, Marcom Bradaschiom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom. Osim toga, Urban&4 potpisuju i aranžmane svih 6 pjesama, a kao koproducent potpisan je Silvio Pasarić koji je po cijele dane snimao bend i svirku. Naslovna pjesma Kundera (atom) ujedno je i prvi singl koji najavljuje novo izdanje riječana koje sadrži šest novih pjesama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS