Hercegovačka noć

Imamo dobitnike karata: Klapa 'Intrade' večeras u Roku!

showbuzz DNEVNIK.hr

Klub Roko & Akademija u petak, 24. veljače od 22 sata rezerviran je za zvuke dalmatinske pjesme u izvedbi Tomislava Bralića i klape 'Intrade'.

Dobitnici 3x2 karte za večerašnji nastup klape Intrade su: Lidija Jurinić, Dijana Petrović, Julija Francisković. Sretni dobitnici svoje karte mogu podići prije samog koncert na blagajni kluba, potrebna im je samo osobna iskaznica.

Zadarska klapa 'Intrade' jedna je od najpopularnijih klapskih skupina u Hrvatskoj poznata i publici diljem Europe. Uz klapske pjesme rado pjevaju dalmatinske šansone, a najpoznatiji su po novim skladbama koje najčešće izvode uz glazbenu pratnju te po specifičnoj interpretaciji njihova člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti.

Nakon niza rasprodanih koncerata i nedavno dupkom ispunjene Arene, klapa je odgovorila na poziv nezasitne publike te ponovno dolazi u Zagreb. Na koncertu u petak publika će moći uživati u velikim uspješnicama Croatio iz duše te ljubim, Ne damo te pismo naša, Stina pradidova, Zora bila, Nisan te sriće... Svoju dosljednost u radu pokazat će i ovaj put vrhunskom izvedbom za dušu i tijelo.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40 kn potražite u klubu Roko & Akademija i STA-u Zagreb (Krvavi most 3).

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS