Posljednje pripreme u tijeku

Srakolend za 186. Samoborski fašnik!

showbuzz DNEVNIK.hr

Već ove subote Samoborci vas vode u obećanu fašničku zemlju - SRAKOLEND!

Tradicionalna 'Fašnička vrata', od kojih će kretati fašničke povorke prema Trgu fašničkih velikana, fašnički ukrasi na svjetiljkama i fasadama, zastavice i šarene trake te velika Sraka koja je već zasjela u svoje buduće gnijezdo, tek su dio fašničke dekoracije i scenografije.

Bez obzira na vremenske (ne)prilike, Samoborci završavaju pripreme za 186. Samoborski fašnik. 'Samoborsku fašničku fantaziju' traje od 11. do 21. veljače. Ulaz na sva događanja i koncerte je besplatan! Najbolje maske borit će se za nagrade ukupne vrijednosti 100.000 kuna, a svima je želja osvojiti i Fašničke galge.

Budite i vi dio karnevalskog ludila. Pokažite nam kako ste se vi maskirali, pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr ili na Dnevnik.hr na Facebooku.Najsretniji će dobiti i noćenje u Grand hotelu Bonavia!

Za svoje maskirane nastupe priprema se u Samoboru i više od 2.000 mališana u vrtićima i školaraca te zajedno s roditeljima, tetama i nastavnicima šiju kostime i uvježbavaju program s kojim će nastupiti obje nedjelje na pozornici Dječjeg fašnika.

>> NAGRAĐUJEMO NAJBOLJE KARNEVALSKE FOTOGRAFIJE! - Uključite se!

Zato Samoborci poručuju svima 'Bedaki noriju s'aki dan, a pametni samo na Fašnik'!!!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS