Tek mu je 20

Spektakularni slavljenički tulum Aquariusa!

showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularni slavljenički tulum koji je prošli vikend prodrmao cijeli Aquarius i okolno jezero, najava je serije spektakularnih događanja koja nas očekuju u klubu ove godine.

Veliki jubilej slavit će se cijele 2012. godine, a već u subotu očekuje vas mlada zvijezda Deniz Koyu.

Veliki trodnevni maraton je prošlog vikenda ugostio je sva najjača imena zagrebačke elektronske scene, predstavnike najznačajnijih glazbenih programa. Na svom plesnom podiju okupilo se partijanera i chagera svih generacija.

A nešto slično očekujemo i sljedeće subote, kada nam u goste dolazi nova mlada, blještava zvijezda u usponu - Deniz Koyu. Ovog je talentiranog mladića MTV je prozvao sjajnim novim DJ-om kojega treba držati na oku 2012. godine, a njegov hit Tung osvojio je svjetske top liste. Fedde le Grand je za Deniza prozvao najboljim DJ/producentom u probijanju, Sebastian Ingrosso ga je nazvao velikim talentom, a da radi cool glazbu konstatirao je i Axwell. U novu je godinu ušao sa sjajnom suradnjom s Fedde le Grandom na pjesmi New Day, a spomenuti dvojac će nakon zagreba kog nastupa krenuti na zajedničku američku turneju.

Provjerite u našoj galeriji kako je bilo, Goran Telak zabilježio je najbolje trenutke!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS