Uskoro izlazi i novi album

Postolar Tripper najavili novi singl

showbuzz DNEVNIK.hr

Zadarski bend Postolar Tripper izdaje dugoočekivani novi studijski album.

Pjesma 'Largo' prvi je singl kojim poznati Zadrani najavljuju novi album 'Čujem ja netko šuti.'

Postolar Tripper poznat je po svojem reggae-hip hop zvuku, a kako je od predhodnog albuma 'Popravni' koji obiluje hitovima prošlo dosta vremena 'Čujem ja netko šuti' s nestrpljenjem se očekuje.

Ekipa koja je poznata po urnebesnim živim svirkama kaže kako su u svoj novi projekt unijeli puno emocija i sve kroz što su prošli u životu, stoga sve upućuje na činjenicu da će album biti i više nego živopisan.

Za manstering i produkciju na novom albumu zaduženi su Shot i Erol iz 'Elementala' a album izlazi u travnju u izdanju diskografske kuće Menart.

Postolar Tripper čine kretivni momci koji se kriju pod pseudonimima Dave i Gadabi - vokali, na bubnjevima je Baliszdrawy, Macko na udaraljkama, Robert Bagich na gitari, Pajo Stamina na bas gitari, te Dinco H. Bush – truba.

'Postolari' ističu kako će live svirke radit kao i do sada, s puno elana i puno dobrih vibracija, jer žive za dane koji dolaze. I naravno, nadaju se da će novi materijal sjesti svim ljudima koji im dolaze na svirke i pjevaju s njima. Također su napomenuli kako 'Čujem ja netko šuti' obiluje plesnim i veselim pjesmama stoga ne sumnjamo kako će isti oduševiti sve nestrpljive fanove.

Novi singl 'Largo' možete poslušati ovdje.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS