Dobro znani dvojac

Poslušajte novi hit koji će vas oduševiti!

showbuzz DNEVNIK.hr

Za sve ljubitelje house glazbe, slijedi mala poslastica!

Novi singl producentskog dvojca PlayOne(Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay) i kraljice house glazbe Barbare Tucker 'Let It Shine' (Ibiza Dub Radio Edit 2012), ujedno je i drugi singl koji najavljuje Green Gold Music kompilaciju u izdanju Hit Recordsa.

Let it shine ima verziju iz 2009., no ovo je nova vezija, koja ima eksluzivitet u dosta segmenta. U Hrvatskoj kreće eksluzivna premijera, no početkom 9.mjeseca, posredstvom Barbare inozemnu distribuciju i promociju preuzima jedan od najvećih svjetskih labelova Defected Records.

Nakon rada sa legendarnim pruducentom i dobitnikom Grammya Andyjem Wrightom, Mickom Hucknallom (Simply Red) i novom britanskom zvijezdom Peterom Grantom, ovo je još jedan u nizu uspjeha spometog dvojca PlayOne. Uskoro se očekuje i premijera video spota za singl 'Let it shine', na kojem se kao što je i najavljivano u medijima pojavljuju vrhunski top modeli , Ester Berišić, Josipa Janković, Mladena Gudelj i Barbara Maričević. Autorski i producentski pjesmu potpisuju Darko Juranović D`Knock, DJ Fresh Jay i Barbara Tucker, dok se video radi u produkciji UltraStar Videa, te kompanije 5 Group.

07.07. u zagrebačkom klubu Green Gold održat će službena promocija glazbene kompilacije Green Gold Music, te veliki show Barbare Tucker. Na pozornici će joj se pridružiti i gosti večeri, PlayOne, Kosta Radman, DJ Emilio Dalbello, te hrvatska pjevačica Iva Herceg.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS