Zajamčena dobra zabava

Ovo je diva čiji nastup ne smijete propustiti!

showbuzz DNEVNIK.hr

Prepoznajete li je - ona nosi epitet kraljice house glazbe!

Zagrebački klub Green Gold 07.07. će ugostiti svjetsku divu Barbaru Tucker, inače soul vokalisticu, autoricu, koja je rođena je u New Yorku, surađivala je sa Wyclef Jeanom, George Clintonom, Dave Stewardom, Pet Shop Boysima, Deee-lite-om, Shannon, C&C Music Factory, Soul System, Jay Williamsom te brojnim drugim velikim imenima.

Najbrža tri čitatelja koji odgovore na pitanje: Kojeg datuma će poznata house diva Barbara Tucker nastupiti u Zagrebu u sklopu Summer Festa 2012.?, Green Gold Club će pokloniti ekskluzivne glazbene kompilacije. Pošaljite odgovore na natjecaj@novatv.hr. Sretno!

Ono što je poznato hrvatskim i svjetskim medijima, Barbara od 2008. surađuje sa producentskim dvojcem PlayOne( Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay), te su zajedno napravili niz hit singlova od kojih su neki poput 'Feeling like a superstar' bili i na Billboard top 10 dance ljestvici singlova.

Nemoguće je ne spomenuti njezin megahit 'Preciouss Love' koji je prije par godina vladao svjetskom klubskom scenom. Svojim vokalom, kombinacijom soula i house-a obilježila je klubsku scenu, te s Mary Jay Blidge, Aretom Franklin, Jozelyn Brown, Anitom Baker i dr. predstavlja najpopularnije i najkvalitetnije svjetske volkalistice.

Na pozornici će joj se pridružiti i gosti večeri, PlayOne, Kosta Radman, DJ Emilio Dalbello, te hrvatska pjevačica Ive Herceg. Večer u znaku svjetske klubske zvijezde Barbare Tucker će nam ponuditi i brojna iznenađenja, atraktivne plesačice te eksluzivnu promociju glazbene kompilacije Green Gold Music, koju producentski i autorski potpisuju PlayOne. U svakom slučaju nastup koji se ne propušta i najavljuje vruću sezonu kluba Green Gold koji će ugostiti niz velikih svjetskih zvijezda klubske glazbe.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS