Ljetni spektakl u Puli

Odsurfajte s Jackom Johnsonom!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetni spektakl očekuje nas 26. srpnja kada u pulskoj Areni nastupa američki kantautor i surfer Jack Johnson. Turneja To The Sea oduševljava ljubitelje Johnsonove glazbe diljem Europe.

'Veselim se dolasku u Hrvatsku o kojoj sam mnogo čuo. Očekuje nas glazbeno druženje u kojem ću Vam prenijeti emocije i moja razmišljanja o svijetu. Pozivam sve da nam se pridruže u prekrasnoj pulskoj Arenio', izjavio je Jack Johnson uoči skorašnjeg koncerta u Puli.
S pet izdanih albuma i preko 18 milijuna prodanih primjeraka mlada rock zvijezda poznata i kao veliki zaljubljenik u surfanje priredit će večer za pamćenje za sve njegove obožavatelje iz Hrvatske i regije. Po prvi puta hrvatska će publika uživo imati priliku čuti lagane i vesele folk-rock skladbe ovog mladog umjetnika rođenog na Havajima.
You and your heart i Better together samo su neki od hitova s njegovog posljednjeg albuma To the sea. Njegova se glazba sluša i obožava diljem svijeta, a posebno je omiljen u surferskim klubovima koji ga doživljavaju kao pravo božanstvo.


Inače, Jack Johnson je Američki folk rock pjevač, tekstopisac i surfer rođen na havajima. Najveći uspjeh u prodaji postigao je njegov albuma Sing A Longs and Lullabies sa četri milijuna prodanih primjeraka. Sin je poznatog surfera Jeffa Johnsona i veliki je borac u zaštiti okoliša, pa dio zarade s njegovih turneja I koncerata uvijek odlazi u Fondove za očuvanje okoliša.

Pogledajte intervju s Jack Johnsonom iz Red Carpeta.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS