I Maya Sar na Eurosongu

'Nina ti si mi jedina svjetla točka ove Eurovizije'

showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnja predstavnica Bosne i Hercegovine na Euroviziji gostovala je kod Petka i održala mali koncert na klaviru.

U Azarbajđanu će Maya Sar otpjevati pjesmu 'Korake ti znam', koju je sama napisala, a najviše ju veseli što će dane u Bakuu provoditi sa svojom prijateljicom Ninom Badrić.

'Maya je osoba koju ne poznajem dugo vremena, ali imam osjećaj da ju poznajem cijeli život', rekla je sinoć Nina iznenadivši pozivom svoju prijateljicu u eteru Narodnog radija. 'Nina ti si mi jedina svjetla točka ove Eurovizije', izjavila je Maya, a Nina uzvratila istom mjerom. Cure su odlučile da će na Eurosongu zajedno tulumariti, a i jednoj i drugoj cilj je ući u finale te predstaviti svoju zemlju u najboljem svjetlu.

>> Nina otkrila kako će izgledati njezin nastup na Eurosongu

Podršku Mayi sinoć je dao i Dino Merlin, s kojim nastupa zadnjih nekoliko godina. I lani su dijelili eurosongovsku pozornicu u Njemačkoj, a kad je čuo da će Maya ove godine na Euroviziju bio joj je prva podrška. 'Bio sam samo vjetar u leđa jer ona to zaslužaju. Rođena je za ovaj posao, sama piše i pjeva svoje pjesme. Što ćete više', hvalio je Merlin svoju suradnicu, a ona se nasmijala i otkrila 'Znate što mi je prvo rekao. Ne bih ti bio u koži'.

Slušatelji su sinoć premijerno čuli Mayinu pjesmu 'Krive riječi', budući singl, koji će put radijskog etera nakon Eurosonga. Ta pjesma bit će ujedno i najava istoimenog albuma prvijenca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS