Zabava do jutra

Nicky Romero oduševio zagrebačku publiku!

showbuzz DNEVNIK.hr

Fenomenalan nastup Nickyja Romera doveo je do ekstaze pun klub ljubitelja house glazbe koji su do dugo u noć plesali i uživali u svakoj sekundi nastupa mladog Nizozemca.

Nicky je u Aquariusu nastupio kao gost Sound Designers programa koji već skoro tri godine svakog vikenda pruža odličan clubbing ispunjen zabavom, smijehom i plesom, a DJ rezidenti Thalia i Martyn Negro su dali veliku podršku samoj večeri dok su zagrijavali publiku pred nastup Romera. Činjenica je da Nicky već neko vrijeme usko surađuje s Guettom i da ta suradnja donosi samo dobre glazbene proizvode, no Romero je pokazao kako je odličan i kada je u pitanju interakcija s publikom.

Naime, publika i Nicky su se jednostavno nadopunjavali i međusobno obožavali dok se plesni pod zagrijavao neprekidnim plesom i vrućom atmosferom. Oni koji nisu bili na pravom mjestu u galeriji fotografija mogu pogledom uhvatiti djelić fenomenalne atmosfere koja je žarila Aquariusom, a oni koji su bili dio odlične zabave, neka se prisjete ove večeri.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS