Ne propustite 12. kolovoza

Najveća diskoteka na svijetu: Faithless na splitskoj rivi!

showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska riva 12. kolovoza postat će najveća otvorena diskoteka na svijetu. Za to će biti zaslužni Faithless Sound System, DJ Fedde le Granda, Felix da Housecata, James Zabiela i domaće uzdanice, DJ Aldo Morro i Pero FullHouse.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa za pamćenje Carla Coxa, projekt Discotheque Riva ove godine sprema još veći spektakl. 'Ovogodišnje izdanje DR predstavit će ono najbolje s elektroničke plesne scene ovoga trenutka. Rivu će protresti klasici elektroničke glazbe kao i recentna izdanja koja tresu plesne podije širom svijeta. Mahom su to izvođači koji su headlineri vodećih svjetskih festivala i klubova', jamči Perro FullHouse.

Glavni sponzor koncerta je Heineken, a organizatori su još uz vrhunski glazbeni izričaj, kako bi ovo bila noć za pamćenje, najavili i laserski show, pjena party u sektoru B, spektakularni, u Hrvatskoj još neviđeni vatromet.

Kako se posjetitelji ne bi morali brinuti oko prijevoza, u suradnji s HŽ-om pripremljen je tzv. Disco vlak , koji omogućuje jeftiniju vožnju. Posjetiteljima Discotheque Riva 2011., HŽ Putnički prijevoz odobrava povlasticu u visini od 40 posto od redovite prijevozne cijene za kupnju povratnih prijevoznih karata u 1. i 2. razredu svih putničkih, brzih i IC vlakova.

Cijene ulaznica za ovu glazbenu poslasticu za Gorled circle iznosi 400,00 kn, za Sektor A 200,00 kn, a za Sektor B 100,00 kn. Tjedan dana prije koncerta cijena karte će za Golden circle iznositi 500,00 kn, za Sektor A 250,00 kn i za Sektor B 125,00 kn.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS